Crosul Hospice sâmbătă pe Aleea de sub Tâmpa. Puteţi ajuta bolnavii de cancer şi puteţi câştiga multe premii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hospice Casa Speranţei organizează cea de-a opta ediţie a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 9 iulie 2016, pe Aleea de sub Tâmpa, din Braşov. Competiţia reprezintă o modalitate de susţinere pentru cei angajaţi într-o cursă mult mai dificilă şi, de multe ori, nedreaptă, cursa cu o boală incurabilă.

Crosul se desfăşoară pe patru lungimi de traseu: 10 km si 4 km curse pentru adulţi, iar copiii vor alerga distanţe de 2 km sau 600 m. Taxele de înscriere sunt în 25 şi 50 de lei şi toate fondurile strânse vor fi folosite pentru ajutorarea bolnavilor de cancer. Înscrieri în competiţie vor avea loc şi în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa.

De asemenea pe parcursul întrecerii va fi o tombolă cu premii. Un bilet costă 5 lei, iar norocoşii pot câştiga un telefon, abonamente la spa, produse cosmetice, intrări în zone de agrement etc.

Toţi participanţii la cros vor primi un kit care include un voucher pentru servicii gratuite la o clinică, număr de concurs, tricou, baton energizant, produs lactat, voucher de reducere la produse sportive şi un joc educativ (în cazul copiilor). În funcţie de cursa la care participă şi de timpul obţinut, alergătorii pot câştiga weekend-uri la mare şi în Bucureşti, electrocasnice profesionale, telefoane smart, intrări gratuite în centre de agrement, abonamente la fitness, intrări la piscină, cinema şi la karting, tricouri, articole educaţionale, jucării, produse cosmetice. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite