Copilă de 11 ani, violată de un bărbat de 56 de ani din Codlea. Individul a fost arestat

0
Publicat:

Un bărbat de 56 de ani din municipiul brașovean Codlea a dus acasă o fetiță de 11 ani, a amenințat-o și a violat-o. Bărbatul este cercetat în stare de arest, în următoarele 30 de zile.

O copilă de 11 ani a fost violată de un bărbat de 56 de ani din Codlea FOTO Adevărul
O copilă de 11 ani a fost violată de un bărbat de 56 de ani din Codlea FOTO Adevărul

Un bărbat de 56 de ani din Codlea, județul Brașov, a violat o copilă de 11 ani. Bărbatul a dus-o la locuința sa din municipiul Codlea, unde a amenințat-o și a violat-o.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de bărbatul care a dobândit calitatea de inculpat cu privire la săvârșirea a două infracțiuni, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal și viol, ambele aflate în concurs real.

La data de 21.12.2022, inculpatul, în vârstă de 56 de ani, prin amenințări și acte de agresiune verbală, a forțat-o pe persoana vătămată în vârstă de circa 11 ani să se deplaseze cu acesta din municipiul Codlea până la locuința sa unde, sub presiunea și a unor acte de violență fizică, a întreținut multiple raporturi sexuale neconsimțite”, a precizat Radu Năstac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Inculpatul a fost reținut la data de 22 decembrie 2022, iar la data de 23 decembrie 2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este una definitivă și mai poate fi atacată în termenul specificat de lege. 

Anchetatorii precizează că faza urmăririi penale are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existența infracțiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârșit o infracțiune și la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată.

Urmărirea penală a fost efectuată de I.P.J. Brașov – Poliția Municipiului Codlea, sub coordonarea și supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite