Concurs interactiv de istorie dedicat Unirii Principatelor Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai bune lucrări vor fi premiate. FOTOfacebook.
Cele mai bune lucrări vor fi premiate. FOTOfacebook.

La competiţie por participa elevii de gimnaziu şi liceu. Cele mai bune lucrări grafice şi cele mai bune eseuri despre Mica Unire vor fi premiate.

Muzeul „Casa Mureşenilor“ Braşov în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează cea de a XV-a ediţie a concursului interactiv de istorie dedicat Unirii Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859. Concursul este adresat elevilor braşoveni din învăţământul gimnazial şi liceal.

Concursul este împărţit pe două secţiuni: grafică şi eseu. La secţiunea grafică elevii pot prezenta  desene, afişe sau machete având ca temă Unirea Principatelor, iar la cea de a doua secţiune un eseu de maxim două pagini. Lucrările, atât cele grafice, cât şi eseul pot fi realizate individual sau în echipă de doi participanţi.Fiecare participant la concurs va achita un bilet de intrare în muzeu în valoare de 2 lei.

Participanţii la concurs vor aduce lucrările la muzeu, având trecut numele, şcoala şi un număr de telefon, până în data de 22 ianuarie 2016, orele 11.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei festivităţi ce va avea loc la muzeu în data de 23 ianuarie 2016, ora 12.00.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite