Comedia „Un bărbat şi mai multe femei“, pusă în scenă la Reduta (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei", după Lenid Zorin, în regia lui Bogdan Husanu va fi adus în faţa spectatorilor braşoveni, vineri (21 mai), de la ora 19.00, la Centrul Cultural „Reduta".

Producţia Teatrului de Artă Bucureşti şi Cara Exclusive Agency va fi interpretată de Paula Chirilă şi braşoveanul George Constantinescu.

Piesa „Un bărbat şi mai multe femei - raiul pe pământ sau un iad authentic?" îl are ca personaj principal pe Gavrunski, care cunoaşte femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă. Toate acestea fiind norocul şi ghinionul din viaţa sa, o viaţă care devine brusc foarte imprevizibilă.

Protagonistul comediei care va fi jucată pe scena de la Reduta, braşoveanul George Constantinescu este actorul pe care spectatorii l-au cunoscut în cadrul producţiilor Teatrului Joint precum: „Pam!Pam!", „Mănâncă-ţi aproapele", „Insomnaticii" şi „No Uman No Crai".

De asemenea, Paula Chirilă a fost premiată cu „Cea mai bună actriţă de comedie" în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru şi Film „Hyperion", în 2006, pentru rolul din scurtmetrajul „Nunta", în regia lui Deian Carmazan şi este membră a grupului DIVERTIS.  

Dacă nuaveţi de gând să pierdeţi comedia în care vor evolua cei doi actori cumpăraţi-vă din timp bilete.

Preţul unuia se ridică la 20 de lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de reducere.

VEZI AICI O SECVENŢĂ DIN SPECTACOL:

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite