Cadavrul găsit pe Muntele Tâmpa a fost identificat. Victima este un tânăr de 19 ani din Ilfov, dispărut de cinci zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reuşit să identifice trupul neînsufleţit găsit aseară pe Muntele Tâmpa. Victima este un tânăr de 19 ani din Ilfov, dat dispărut încă de vineri de familie.

Cadavrul găsit de trei turişti francezi aseară pe Muntele Tâmpa a fost identificat de poliţişti. Victima este Rizea Alexandru Eusebiu, un tânăr de 19 ani din Ilfov. Familia îl dăduse dispărut încă de vineri. Ultima dată a fost văzut în 28 iulie după ce şi-a luat un bilet de tren în direcţia Braşov. De atunci a dispărut fără urmă, iar familia a făcut numeroase apeluri pe Facebook.

Deocamdată nu se ştie dacă tânărul a fost agresat, a suferit un accident sau s-a sinucis. Nimeni nu ştie ce căuta pe Muntele Tâmpa. Medicii legişti vor efectua autopsia pentru a stabili cauza exactă a morţii. A fost deschis şi un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Ultima informaţie certă despre Alexandru era că în ziua dispariţiei a cumpărat un bilet de la un ghişeu din Gara de Nord din Bucureşti şi a urcat în tren spre Braşov, dar nu a ajuns la destinaţie. Trenul a avut o defecţiune pe drum, astfel că a zăbovit mai mult pe Valea Prahovei, iar în acest context nu este exclus ca tânărul să fi coborât înainte de Braşov.

„În urma procedurilor de identificare s-a stabilit că persoana decedată  este un tânăr de 19 ani a cărui dispariţie fusese semnalată de către membrii familiei, din data de 28 iulie Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pe raza căruia îşi avea domiciliul şi pentru care poliţiştii braşoveni desfăşurau activităţi de căutare cu efective mărite. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor decesului“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Braşov.

Citeşte şi

Poezie sinistră scrisă de tânărul găsit mort pe Muntele Tâmpa. Venise la Braşov să se întâlnească cu o fată pe care o iubea 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite