Braşovul vrea bănci smart în parcuri, după modelul Ghimbavului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovul vrea bănci smart după modelul de la Ghimbav FOTO Primăria Ghimbav
Braşovul vrea bănci smart după modelul de la Ghimbav FOTO Primăria Ghimbav

Patru bănci smart au fost montate la Ghimbav anul trecut, iar acum subprefectul Lucian Pătraşcu doreşte asemenea facilităţi şi la Braşov

Subprefectul Braşovului şi lider al Organizaţiei Municipale a PSD Braşov, Lucian Pătraşcu, a fost foarte impresionat de băncile smart montate anul trecut la Ghimbav. Astfel, Pătraşcu a cerut ca asemenea bănci să fie montate şi la Braşov. 

„Printre oraşele care au pus deja în aplicare astfel de proiecte se numără Cluj, Iaşi, Târgu Mureş sau Sibiu, dar şi oraşe mai mici ca Bârlad sau Ghimbav, care se află în judeţul Braşov. Deci, se poate până şi în oraşele mici”, a spus Lucian Pătraşcu. 

Băncile SMART de la Ghimbav sunt dotate cu panouri fotovoltaice, sunt echipate cu sistem wi-fi şi cu echipamente ce permit încărcarea telefoanelor mobile. Subprefectul crede că, dacă vor fi montate astfel de bănci, tinerii braşoveni vor putea lucra în echipă, în aer liber, la pregătirea proiectelor de care au nevoie la şcoală sau la facultate. 

La Ghimbav au fost montate patru asemenea bănci, iar primăria oraşului braşovean a plătit pentru întreg proiectul 80.000 de lei. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Andreea Olaru, eleva nevăzătoare care a studiat într-o şcoală de masă. A luat premiul I în fiecare an

Vama Buzăului de la Braşov, natură în toată splendorea. Sat frumos, rezervaţie de zimbri şi-o cascadă neobişnuită

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite