Braşov: Un bătrân a fost tâlhărit de două ori de acelaşi infractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul le-a povestit anchetatorilor că a fost legat de mâni cu un cablu, după care hoţul i-a furat 300 de lei. Autorul, care este recidivist, a ajuns din nou după gratii.

Ioan Bădulici, de 86 de ani, le-a povestit procurorilor că, zilele trecute, s-a trezit cu Vasile Hodorog, de 30 de ani, la poartă. Cei doi erau cunoştinţe vechi. În 2005, Hodorog mai intrase peste el în casă şi îl tâlhărise. De data aceasta, autorul l-a luat pe bătrân cu binişorul.

A intrat în curte şi l-a întrebat dacă nu are ceva de lucru pentru el. Bătrânul i-a răspuns că nu. Atunci, tânărul i-a cerut un pahar cu apă, după care l-a lovit, l-a legat de mâini cu un cablu şi a început să cotrobăie prin casă. Sub o pernă, pe care victima o ţinea pe patul din bucătărie, autorul a găsit suma de 300 de lei, pe care a sustras-o", a declarat procurorul Ioan Lazăr, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărneşti.

Ani grei de puşcărie

Imediat după comiterea faptei, autorul a dispărut. Luni seara, el a fost prins de poliţişti, iar ieri, Judecătoria Zărneşti a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Vasile Hodorog are toate şansele să stea ani buni după gratii, mai ales că este şi recidivist. Anchetatorii spun că bărbatul fusese condamnat la 7 ani şi 6 luni puşcărie pentru mai multe fapte şi se eliberase din puşcărie de câteva luni. Vasile Hodorg mai avea de executat un rest de pedeapsă de 900 de zile.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite