Braşov: Şase ore de scurt metraje la Best Film Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de patru zile, peste 1.400 de cinefili pot viziona gratuit scurt-metraje de toate genurile, la Centrul Cultural „Reduta".

Festivalul de scurt metraje pentru elevi, studenţi şi absolvenţi, ajuns la cea de-a IV-a ediţie, se va desfăşura începând de mâine, de la ora 18.00, până pe 20 martie.Festivalul de film, unic în România prin grupul social căruia se adresează şi prin obiectivele urmărite, a fost singurul festival de film de la Braşov, în primii trei ani de existenţă a proiectului. Astfel, tinerii creatori de scurt-metraje au fost şi continuă să fie promovaţi la nivel local şi naţional.

Filmele participante în concurs sunt împărţite în două categorii: una de profesionişti (liceeni, studenţi şi absolvenţi de cinematografie şi film) şi alta de amatori. Festivalul de film debutează mâine, la ora 18.00, cu proiecţiile filmelor câştigătoare la ediţiile trecute ale BEST Film Festival. Vineri şi sâmbătă vor fi promovaţi Junii Braşovului şi vor fi proiectate filmele înscrise în concurs.

Sejur la Sinaia pentru câştigător

Duminică, după un show de breakdance, freestyle şi street dance, oferit de Shock Crew vor fi anunţaţi câştigătorii şi vor fi proiectate cele mai bune pelicule din concurs. La categoria de profesionişti, premiul va fi un sejur pentru două persoane la Sinaia, iar cea mai bună echipă de amatori va beneficia de un website.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite