Braşov: Menajera „de firmă“ vă face curăţenia de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firmele de curăţenie termină treaba de acasă sau de la birou în doar opt ore. Arhivă.
Firmele de curăţenie termină treaba de acasă sau de la birou în doar opt ore. Arhivă.

Tarifele societăţilor de profil se încadrează între 3,5 şi 3,8 lei per metru pătrat, iar curăţenia este gata în opt ore. Fie că doriţi să faceţi curăţenie generală acasă, la birou sau în scara blocului, angajaţii firmelor de curăţenie vă scapă de muncă la preţuri promoţionale.

Curăţenia generală poate deveni un calvar interminabil înainte de sărbători. Dacă sunteţi în criză de timp, firmele de curăţenile vă scapă de griji. Cu un simplu telefon, o echipă de profesionişti în ale curăţeniei vă va călca pragul, pentru a vă lustrui casa.

În general, tarifele se stabilesc în funcţie de dimensiunile locuinţei, dar pot fi negociate şi la faţa locului.

Ştergerea prafului, spălarea profesională a covoarelor şi mochetelor, curăţarea tapiţeriei, spălarea mecanizată a pardoselilor şi ceruirea lor cu soluţii speciale şi curăţarea grupurilor sanitare sunt serviciile oferite de firmele specializate de curăţenie din Braşov.

În această perioadă, braşovenii solicită efectuarea curăţeniei generale. Pachetul include ştergerea prafului din toată casa, curăţarea pardoselelor şi spălarea covoarelor. Preţurile diferă în funcţie de dimensiunea caselor şi a covoarelor. De exemplu, pentru un covor de trei pe trei metri, preţul este de 50 de lei", a spus Roth Wilhelm, adimistrator firmă de curăţenie.

Avantajul recurgerii la serviciile unei firme de curăţenie constă în reducerea timpului de curăţat, de la două-trei zile, la doar doar opt ore. Pentru a atinge standardele de curăţenie dorite de clienţi, angajaţii firmelor folosesc produse biodegradabile.

Preţuri în funcţie de cerinţe

Pentru curăţarea unei garsoniere puteţi plăti 190 de lei, pentru un apartament cu două camere 240 de lei, pentru unul cu trei camere 290 de lei, pentru unul cu patru camere, 340 de lei, iar pentru vile, trariful este perceput în funcţie de suprafaţă, adică între 2 şi 5 lei per metru pătrat.

Solicitările nu sunt la nivelul anilor anteriori, dar şi aşa este nevoie de un efort deosebit şi de totala implicare a angajaţilor pentru a răspunde numărului de cereri din perioada sărbătorilor. Toţi clienţii şi potenţialii clienţi şi-au programat curăţenia în ultimele două săptămâni înainte de Crăciun", a spus Paul Codău, reprezentantul unei firme de curăţenie.

La pachetele de curăţenie din perioada sărbătorilor, braşovenii pot beneficia de anumite reduceri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite