Braşov: Cupa Liceelor la Street Dance, la Reduta (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase trupe de elevi, dansatori iscusiţi, s-au întrecut astăzi, la cea de-a treia ediţie a Cupei Liceelor la Street Dance, desfăşurată la Centrul Cultural Reduta.

Peste 400 de spectatori, reuniţi cu un singur scop: acela de a vedea cine va ocupa podiumul local al Cupei Liceelor la Street Dance. În concurs s-au înscris trupe de la Liceul Teoretic Codlea, Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil, Colegiul Naţional Andrei Şaguna, Liceul Teoretic Zărneşti, Colegiul de Ştiinţe Grigore Antipa şi Colegiul de Ştiinţe ale Naturii Emil Racoviţă.

VEZI AICI  FOTOGALERIE

image

„Anul acesta ne-am propus să realizăm un spectacol de neuitat şi să oferim tinerilor din Braşov şansa de a gusta cultura urbană, underground. Toţi cei prezenţi au rămas cu o amintire plăcută, iar cei trei finalişti vor reprezenta Braşovul în etapa naţională", a declarat Patricia Crâşmaruc, membră a Shock Crew şi organizatorul local al evenimentului.

image

Susţinuţi îndeaproape de colegii de liceu, tinerii dansatori au evoluat excelent pe scena Centrului Cultural Reduta. Unii s-au inspirat din povestea familiei Flinstone, alţii au jucat rolul fetelor cuminţi şi a băieţilor de cartier, iar alţii s-au deghizat în stafii.

image

Trofeul a fost obţinut de trupa „RiZe Crew"

Trupa care a impresionat juriul şi publicul a fost „RiZe Crew" de la Colegiului de Ştiinţe ale Naturii Emil Racoviţă, alcătuită din Zookey, BigR, Dede, Zizi, Lulu, Chickie, Mickey şi Mony. „Am lucrat timp de trei săptămâni pentru această prestaţie, iar inspiraţia mi-a venit la şcoală în momentul în care mă uitat la grilajul gardului. O parte dintre noi am fost «cei răi» iar cealaltă am fost poliţiştii", a spus Alina Ionuţ, coregrafa trupei „RiZe Crew".

image

Locul II l-au primit cei de la Colegiul de Ştiinţe Grigore Antipa, iar pe locul trei s-au clasat cei de la Liceul Teoretic din Zărneşti. Cele trei echipe câştigătoare vor participa la Marea Finală Naţională, care va avea loc sătămâna viitoare, la Bucureşti.

image

În plus, pe lângă evoluţiile spectaculoase ale tinerelor trupe de dans, publicul a avut ocazia să asiste la un show incendiar susţinut de trupele de breakdance TUPEU Crew şi G-Force şi a trupelor de streetdance Anturaj Crew şi Shock Crew.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite