Braşov: „Confesiuni despre viaţă şi artă“ cu Radu Beligan (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Radu Beligan vine la Braşov
Actorul Radu Beligan vine la Braşov

După 70 de ani de activitate, marele actor Radu Beligan se destăinuie publicului, timp de două ore, în spectacolul-conferinţă „Confesiuni despre viaţă şi artă“ care va avea loc mâine, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta.

Cei prezenţi la Reduta vor avea prilejul de a asculta cele mai frumoase povestiri despre personalităţile lumii teatrale care i-au marcat destinul şi cariera de-a lungul timpului, dar şi mărturisiri sau păreri privind teatrul românesc din ziua de astăzi, după mai bine de 70 de ani în care s-a dedicat cu desăvârşire teatrului şi cinematografiei româneşti.

„Singurul lucru care ne îngăduie să privim fără dezgust lumea în care trăim este frumusetea cu care anumiti oameni o creează, din timp în timp, pornind de la haos: tablourile pe care le pictează, muzica pe care o compun, cărţile pe care le scriu, şi viaţa pe care o trăiesc. Dintre toate operele, cea mai frumoasă este o viaţă bine trăită. Aş zice chiar că este operă de artă prin excelenţă“, sunt cuvintele gândurile scrise de Radu Beligan în „Note de Insomniac“

Un bilet de intrare costă 80 de lei. Acestea pot fi cumpărate de la Centrul Cultural Reduta sau din incinta OTP Bank de lângă magazinul Star.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite