Antrenor de handbal arestat pentru corupere sexuală a minorilor. Ce echipă pregătea bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenor din Făgăraş reţinut pentru corupere sexuală a minorilor FOTO salutfagaras.ro
Antrenor din Făgăraş reţinut pentru corupere sexuală a minorilor FOTO salutfagaras.ro

Un antrenor de handbal din Făgăraş, judeţul Braşov, a fost arestat preventiv pentru corupere sexuală a minorilor, după ce ar fi sărutat şi atins o minoră în zone intime timp de patru luni

Un antrenor de handbal din Făgăraş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de corupere sexuală a minorilor în formă continuată. În perioada ianuarie – mai 2022, Adrian Şuteică, în vârstă de 39 de ani, ar fi atins-o pe minoră în zone intime şi ar fi sărutat-o. Faptele s-ar fi petrecut atât în Făgăraş şi Sâmbăta de Sus, cât şi la Slatina, în judeţul Olt. 

„Ieri, 23 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa bărbatului, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. Ulterior, la data de 24 mai 2022, instanţa de judecată a emis, pe numele acestuia, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile pentru „coruperea sexuală a minorilor” în formă continuată”, a transmis comisar Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov. 

Măsura poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare, la Judecătoria Făgăraş. 

Echipa pregătită de Adrian Şuteică este alcătuită din fete născute în anii 2008-2009. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum au ajuns 12 braşoveni să locuiască la un loc cu refugiaţii din Ucraina

Incoruptibilul din Râşnov loveşte din nou: un alt şofer care a vrut să-i dea mită a ajuns pe mâna Anticorupţiei

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite