Un tânăr dat în urmărire pentru tâlhărie a fost identificat şi încarcerat. Unde l-au găsit poliţiştii pe infractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 14 aprilie, Judecătoria Brăila a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, acesta fiind dat în urmărire naţională.

Joi, 23 aprilie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii şi de arestare preventivă.

”Oamenii legii l-au depistat, într-o clădire dezafectată, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Brăila, care era urmărit la nivel naţional. La data de 14.04.2020, Judecătoria Brăila a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Tot joi, poliţiştii l-au depistat, pe raza municipiului, şi pe un brăilean, în vârstă de 28 de ani, pe numele căruia Tribunalul Brăila a emis, la data de 23.04.2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, 5 luni şi 10 zile pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri. Acesta a fost încarcercerat de poliţişti în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite