Toate filmele nominalizate anul acesta la Oscar, inclusiv marele câştigător „Parasite”, proiectate la Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiecţiile sunt în reţeaua Cinema City, care a gândit o campanie specială legată de de premiile Oscar, intitulată „6 filme în 6 zile”, perioadă în care publicul poate vedea pe ecran mare toate cele 6 filme nominalizate.

Nu ai avut ocazia să vezi până acum filmele nominalizate la Oscar în acest an? Marele câştigător al celei de-a 92-a ediţii a galei, „Parasite”, poate fi vizionat în toate cinematografele Cinema City din ţară, alături de cele mai premiate filme, până pe 16 februarie.

Cu 6 nominalizări dintre care 4 au fost câştigătoare, filmul face istorie devenind prima producţie într-o limbă străină care ia premiul pentru Cel mai bun film, în acelaşi timp obţinând şi premiul pentru Cel mai bun regizor (Bong Joon Ho), Cel mai bun scenariu original (Bong Joon Ho) şi Cel mai bun film internaţional.

Alături de producţia sud-coreeană, poţi să te bucuri de o săptămână specială la cinema şi cu alte producţii care au fost nominalizate şi premiate de industria cinematografică. Până pe 16 februarie poţi profita de oferta "Filme, Premii, Statuete", şi cu cât vezi mai multe filme, cu atât plăteşti mai puţin.

„Joker”. Cu 11 nominalizări, filmul i-a adus premiul Oscar pentru Cel mai bun actor principal lui Joaquin Phoenix în rolul lui Joker (acesta fiind şi primul Oscar câştigat în cariera actorului). Filmul a fost premiat şi pentru Coloană sonoră originală.

„A fost odată la...Hollywood”. Cu 10 nominalizări şi titlul de favorit pentru titlul de Cel mai bun film, filmul-omagiu adus Hollywood-ului a obţinut premiul Oscar pentru două categorii, Scenografie şi Cel mai bun actor într-un rol secundar pentru Brad Pitt (fiind şi primul Oscar din cariera lui).

„Fiicele domnului March”. Cu 6 nominalizări, filmul a obţinut Oscarul pentru Cele mai bune costume - Jaqueline Durran.

„Bombshell: Scandalul”. Cu 3 nominalizări, filmul a fost premiat pentru Machiaj şi Coafură).

„La cuţite”. Cu o nominalizare pentru categoria Scenariu Original, filmul are o poveste captivantă şi plină de umor, dar şi distribuţie de top (Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford, Ana de Armas). 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite