Tatăl lui Teo Trandafir: "Fiica mea este pe mâinile a doi medici renumiţi, sper să o salveze!" UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea fostei prezentatoare TV nu se îmbunătăţeşte. Clinia AKH Viena a anunţat, astăzi, că Teo Trandafir, operată pe 24 februarie, este sub anestezie generală şi nu comunică.

Teo Trandafir, ajutată să respire (Update)

Teo Trandafir va depinde toată viaţa de tratament (Update)

Familia lui Teo Trandafir nu a mai fost contactată de la operaţie

Tatăl lui Teo Trandafir, dr. Ion Uţă, este extrem de îngrijorat fiindcă starea lui Teo nu este deloc bună. "Aş pleca la Viena, dacă aş avea o putere!", spune Ion Uţă.

Medicii spun că în acest moment Teo luptă pentru viaţa sa, boala fiind extrem de imprevizibilă. Ea se află sub tratament intensiv şi sub anestezie şi nu vorbeşte, nu este conştientă.

UPDATE: 15.00 Tatăl lui Teo Trandafir încearcă, prin intermediari, să afle mai multe despre starea fiicei sale

Doctorul brăilean Ion Uţă a stat, azi, toată ziua lângă telefon, în încercarea de a afla noi şi noi amănunte despre starea de sănătate a lui Teo. "Am apelat la nişte prieteni din Viena, dar nici măcar ei nu-mi pot spune mai multe. N-au făcut decât să-mi traducă acele comunicate scrise în germană despre Teo. E, iarăşi, o secretomanie ciudată în jurul stării ei de sănătate. Eu aş pleca la VIena, dar nu mă primeşte nimeni. Am credinţa că Teo este pe mâinile unor somităţi şi că aceşti medici o vor ajuta să-şi revină!", ne-a spus, cu ochii în lacrimi şi între două apeluri telefonice, dr. Ion Uţă.

Exclusiv: Operaţia lui Teo Trandafir s-a încheiat: Medicii încă sunt rezervaţi!

UPDATE ORA 12.00:  VEZI AICI COMUNICATUL DIN DATA DE 3 MARTIE AL CLINICII AKH VIENA!

Iată ce spune AKH: "Doamna Teodora Trandafir se luptă în acest moment cu pancreatita severă. Chiar dacă nu există o ameninţare curentă la viaţa ei, boala în sine este mortală şi imprevizibilă. Se află sub tratament intensiv şi are nevoie de grijă interdisciplinară optimă. Se află sub anestezie generală şi în acest moment nu poate comunica. Starea va rămâne neschimabată pentru viitorul apropiat. Pentru a-i proteja intimitatea, s-a luat decizia de a se face un singur anunţ public pe săptămână privind starea de sănătate curentă".

EXCLUSIV Tatăl lui Teo Trandafir: "Mă disperă secretomania din jurul operaţiei fiicei mele!"

Teo Trandafir şi-a revenit. Tatăl ei: "Abia aştept să vorbesc cu ea!"

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite