Se circulă cu dificultate pe drumurile naţionale şi judeţene din judeţul Brăila. S-au instituit filtre de informare la ieşirile din cinci localităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Autorităţile judeţene intervin cu zeci de utilaje  pentru împrăştirea sulurilor de zăpadă de pe carosabil şi împrăştie material antiderapant. Nu sunt localităţi fără curent electric, dar au fost raportate mai multe deranjamente individuale.

Deşi nu s-a raportat niciun drum naţional sau judeţean blocat în judeţul Brăila, şoferii întâmpină diificultăţi serioase în deplasare. Autorităţile judeţene au intervenit pe drumurile naţionale cu 28 de utilaje cu lamă şi sărăriţe care împrăştie material antiderapant, iar pe cele judeţene cu 14 utilaje, care acţionează pe DJ 202A, 202B, 203, 203A, 211, 211A, 211C şi 221.

Au fost instituite filtre de informare ale Poliţiei Rutiere la ieşirile din Ianca, Şuţeşti, Bordei Verde, Grădiştea şi pe centura municipiului Brăila, la intersecţia cu DN 23, conform informaţiilor transmise de colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

Fusese introdusă şi o restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, pe DN 22, dar aceasta a fost ridicată astăzi, în jurul orei 9,00. Nu sunt localităţi care au rămas fără curent electric, dar au fost mai multe raportate mai multe deranjamente individuale.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă pentru că, pe anumite porţiuni, carosabilul este acoperit cu polei, iar zilele trecute mai multe maşini au ieşit în decor pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite