Răfuială mafiotă în stil rusesc, la Valea Cânepii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crima descoperită, zilele trecute, la Valea Cânepii, soldată cu moartea unui şofer din Federaţia Rusă, este grea „piatră" pentru anchetatori. Magistraţii de caz nu exclud varianta că suntem martorii unei răfuieli mafiote în stil rusesc.

Există deja foarte multe elemente care compun acest caz, însă, dat fiind că este vorba despre o victimă din Rusia, Serghey Matsuev, de 44 de ani, există posibilitatea ca acest caz să rămână un dosar nou-nouţ cu autori necunoscuţi.

Gata necropsia

„Continuăm cercetarea la faţa locului, în sensul că adunăm şi acum probe din cabina TIR-ului, probe imbatabile pentru caz. Avem chiar şi un cerc de suspecţi. Nu excludem nicio variantă. Merge greu, bineînţeles. Da, luăm în calcul şi ipoteza că avem de-a face cu o răfuială mafiotă în stil rusesc", ne-a declarat magistratul Fănel Mihalcea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Problema este că acel cerc de suspecţi nu este unul tocmai restrâns. Iniţial, s-a spus că ar mai fi fost un însoţitor, tot un rus. Anchetatorii îl aută şi în gaură de şarpe. Cert este că medicii legişti au făcut necropsia cadavrului. Concluzia: 25 de înţepături de cuţit, pe faţă şi corp, dar şi lovituri cu alte corpuri contondente.

„Este posibil să fie, totuşi, vorba despre un jaf. N-am luat legătura cu omologii din Rusia, abia ne elucidăm cu acest caz", a adăugat magistratul Mihalcea.

Martorii audiaţi în acest caz mai povestesc că TIR-ul, în a cărui remorcă s-a găsit cadavrul şoferului rus, era staţionat în Valea Cânepii de aproape o săptâmână. Din cabină s-au ridicat multe documente. Nu se ştie dacă şi bani.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite