Poliţiştii rutieri au tras pe dreapta o şoferiţă care avea o alcoolemie de 1,09 mg/l în aerul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferiţa a fost dusă la spital pentru recoltarea de probe biologice Foto: arhivă Adevărul
Şoferiţa a fost dusă la spital pentru recoltarea de probe biologice Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 49 de ani este anchetată pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după s-a urcat la volan, deşi consumase o cantitate apreciabilă de alcool.

Pe 2 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au depistat-o în trafic pe o brăileancă, în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 23, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

”Acesta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibaţie alcoolică de 1,09 mg/l în aerul expirat, şi a fost condusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferiţei pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

O zi mai târziu, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un brăilean,  în vârstă de 52 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Galaţi din Brăila având în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,50 mg/l.

Şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele său poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite