Poliţiştii din Brăila sunt în alertă. Un bărbat care lucra ca zilier la fermele agricole a dispărut fără urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea care a sesizat dispariţia bărbatului de 35 de ani este sora acestuia. Poliţiştii l-au dat în urmărire naţională şi internaţională.

Marţi, 1 octombrie,  o femeie de 38 de ani, din comuna Chiscani, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia fratelui său, Gheonea Ionuţ, în vârstă de 35 de ani, din Brăila.

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că acesta lucrează la diferite ferme de pe raza judeţului, neavând un domiciliu stabil”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Semnalmente: înălţime 1,65 de centimetri, constituţie astenică, păr şaten, cu calviţie frontală, ochii căprui, prezintă o cicatrice creată prin rupere la nivelul uneia dintre urechi.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: Nu se cunoaşte.

Pentru Gheonea Ionuţ s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite