Peste 400 de şoferi amendaţi şi 33 de permise de conducere reţinute. În topul abaterilor se găsesc şofatul fără permis şi sub influenţa alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

În urma verificărilor din teren, oamenii legii au reţinut 40 de permise şi certificate de înmatriculare pentru viteză excesivă, conducere fără permis şi nepurtarea centurii de siguranţă.

Sute de şoferi s-au ales cu amenzi sau vor fi pietoni pentru următoarele luni, după ce au fost surprinşi în trafic de poliţişti şofând cu viteză excesivă sau fără permis, ori fiind sub influenţa alcoolului.

”În perioada 26 noiembrie–2 decembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În urma verificărilor, au fost constatate 420 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 33 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 7 certificate de înmatriculare.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite