Peripeţiile unui brăilean băut: A furat o maşină să se plimbe prin oraş, dar a lovit trei maşini parcate şi a vrut să scape cu fuga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul a fost dus pentru audieri la Poliţie Foto: arhivă Adevărul
Hoţul a fost dus pentru audieri la Poliţie Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii rutieri din Brăila au prins un tânăr de 29 de ani care fusese imobilizat de mai mulţi cetăţeni după ce a intrat cu maşina în trei autoturisme parcate şi a vrut să se facă nevăzut.

Pe 13 iulie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Brăila au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că, pe strada Călugăreni din Brăila, a avut loc un eveniment rutier, iar conducătorul auto a încercat să părăsească zona, dar a fost imobilizat de către cetăţeni.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul în cauză, un brăilean de 29 de ani, ar fi sustras un vehicul neasigurat, folosindu-se de o cheie de rezervă, cu care, ulterior, ar fi lovit trei maşini ce erau parcate. În urma verificărilor făcute, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

După testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că hoţul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,78 mg/l în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele tânărului a fost deschis acum un dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite