Maşină de gunoi înghiţită de asfalt la Brăila. Autoutilitara a fost scoasă cu macaraua VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina de gunoi a rămas înţepenită în craterul din asfalt FOTO doarinbraila
Maşina de gunoi a rămas înţepenită în craterul din asfalt FOTO doarinbraila

O maşină de gunoi s-a scufundat în asfaltul de pe o stradă din Brăila. Autorităţile locale au trimis la faţa locului o macara pentru a scoate vehiculul din groapa adâncă de aproape un metru.

O maşină a societăţii de salubrizare din Brăila a fost parţial înghiţită de asfalt. Incidentul a avut loc marţi, 4 decembrie, pe strada Mihai Bravu din municipiu. Şoferul care opera vehiculul a încercat să întoarcă maşina, iar în acel moment asfaltul s-a surpat.

Evenimentul a fost sesizat de un brăilean la numărul unic de urgenţă, la faţa locului deplasăndu-se poliţiştii rutieri şi reprezentanţii ai autorităţilor locale, care au  adus ulterior o macara pentru a scoate maşina de gunoi din groapa cu adâncimea de aproape un metru.

Intervenţia a durat aproape o oră, timp în care traficul a fost redirecţionat. ”În urma unei manevre de intoarcere, partea carosabilă s-a surpat sub maşina de gunoi. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Cel mai probabil, surparea carosabilului s-a produs  din cauza pierderilor de apă provenite de la ruperea unui robinet de concesie. În zonă au fost efectuate lucrări în perioada 2011-2014, de o asociere de firme, prin Proiectul POS Mediu – „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată în judetul Brăila”.

Defecţiunea amintită ar fi apărut după încheierea perioadei de garanţie. Robinetul de concesie a fost înlocuit, iar zona a fost refăcută temporar, urmând să fie reasfaltată după ce vremea o va permite.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Marea peticeală pe un drum naţional din Apuseni recent modernizat. Asfaltul a cedat după două săptămâni VIDEO

Cum fură din asfalt firmele care fac lucrări publice în Focşani. Grosimea stratului asfaltic, sub cea prevăzută

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite