Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila va găzdui lansarea unui proiect naţional în scopul creşterii calităţii actului educativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul ISJ din B-dul Al.I.Cuza
Sediul ISJ din B-dul Al.I.Cuza

Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila organizează vineri, 19 noiembrie, la ora 10.00, activitatea de lansare regională a Proiectului strategic al ARACIP „Dezvoltarea culturii calităţii şi furnizarea unei educaţii de calitate în sistemul de învăţământ preuniversitar din România prin implementarea standardelor de referinţă".

Proiectul este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane.


Va fi dezbătut proiectul de metodologie de evaluare externă a calităţii educaţiei în învăţământul preuniversitar, la care participă un număr de 50 de cadre didactice.


Metodologia de evaluare externă a calităţii educaţiei în învăţământul preuniversitar va fi pilotată în evaluarea externă a 1.000 de unităţi de învăţământ de stat şi particulare, la nivel naţional, cărora li se va atesta nivelul de calitate.


Obiectivul proiectului este creşterea capacităţii sistemului de învăţământ preuniversitar de a furniza educaţie de calitate prin implementarea standardelor de referinţă.


Lansarea va avea loc la sediul Inspectoratului din strada Pentru Maior nr.20.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite