Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila s-a implicat în derularea unui proiect naţional pentru creşterea calităţii actului educativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi la ora 10.00 la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean din strada Pentru Maior nr.20, a avut loc o conferinţă dedicată prezentării proiectului "Dezvoltarea culturii calităţii şi furnizarea unei educaţii de calitate în sistemul de învăţământ preunversitar din România prin implementarea standardelor de referinţă".

Şocant: Etnobotanice, la 50 de metri de Şcoala Waldorf/Vezi aici ce spun autorităţile brăilene

Proiectul este finanţat prin Fondul Social European, iar ISJ Brăila este coordonator al programului pe regiunea de sud-est şi partener al ARACIP, iniţiatorul proiectului.

Concursul "Gheorghe Naum", care a reunit cei mai talentaţi elevi ai liceelor de artă din ţară, la final


"Scopul este acela de a creşte capacitatea sistemului de învăţământ preuniversitar de a furniza educaţie de calitate. În urma derulării acestui proiect, 1.000 de unităţi din Învăţământul preuniversitar, publice şi private, vor fi evaluate extern, reacreditate şi li se va atesta nivelul de calitate pe baza indicatorilor de performanţă, iar cele 1.000 de rapoarte de evaluare externă a calităţii rezultate, vor fi publicate", a declarat Victoria Negulescu, manager de proiect din partea ISJ.

Expoziţie la biblioteca publică din Brăila: "În memoriam - Theodor Constantin"

Va fi realizat un raport privind starea calităţii sistemului de învăţământ preuniversitar, precum şi un studio naţional privind stadiul dezvoltării culturii calităţii în educaţie. O atenţie deosebită va fi acordată profesorilor, prin formarea şi certificarea a 5.100 de cadre didactice.

Eveniment cultural: Începe Festivalul "Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila"!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite