Hoţ în serie depistat de poliţişti într-o staţie de autobuz. Câte furturi a comis infractorul până când a fost reţinut de oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 20 de ani a fost internat într-un centru educativ după ce Judecătoria Brăila l-a condamnat la o măsură educativă pentru furt calificat, fiind dat în urmărire naţională şi internaţională.

Pe 5 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au depistat, pe raza municipiului Brăila, pe un minor de 16 ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 07.06.2019, o sentinţă penală de internare într-un centru educativ pe o perioadă de 8 luni, pentru comiterea infracţiunii de furt.

Tot în municipiu, poliţiştii l-au despistat şi pe un brăilean de 58 de ani, pe numele său fiind emis, la data de 28.06.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani şi 6 luni pentru infracţiunea de înşelăciune.

De asemenea, în aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, pe raza localităţii Urleasca, pe un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din satul Urleasca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

”Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la data de 03.07.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 8 luni pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pe 8 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au depistat, într-o staţie de autobuz din municipiu, pe un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, ce era urmărit la nivel naţional şi internaţional pentru infracţiunea de furt calificat.

În perioada iulie-august 2016, tânărul, împreună cu alte patru persoane, a sustras, prin efracţie, mai multe bunuri de pe raza municipiului Brăila, comiţând nu mai puţin de 21 de furturi.

Judecătoria Brăila a dispus faţă de tânăr, la data de 12.12.2018, internarea într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an şi 8 luni, acesta fiind transferat la Centrul Educativ Târgu Ocna.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite