FOTO Vânătoare ilegală! Poliţiştii au prins mai mulţi localnici care îşi umpluseră portbagajul cu vânat. Vezi aici ce au păţit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic, ocazie cu care, pe raza localităţii Cazasu, i-au depistat pe localnicii S.M. (45 de ani) şi V.M. (33 de ani), care se deplasau cu un autoturism de teren, în portbagajul căruia au fost găsiţi doi iepuri de câmp, împuşcaţi, iar în habitaclu o armă de vânătoare marca "CIFSAN", de calibru 16X2 mm,

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că cei doi s-au deplasat pe fondul de vânătoare nr.12 Tudor Vladimirescu, gestionat de Ocolul Silvic Brăila, în imediata apropiere a localităţii Cazasu, unde, fără a deţine autorizaţie de vânătoare legală, au împuşcat cei doi iepuri de câmp.

image

Autoturismul a fost condus de V.M., care este şi proprietarul acestuia, timp în care S.M. a împuşcat iepurii, fiind deţinător legal de armă de vânătoare, însă arma identificată asupra sa a fost împrumutată de la un alt vânător.
Cei doi iepuri, arma de vânătoare şi tubul cartuş au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, autoturismul a fost lăsat în custodia proprietarului, urmând a se dispune măsurile legale asupra acestuia.


Poliţiştii îl cercetează pe S.M. pentru săvârşirea infracţiunilor de vânătoare fără autorizaţie de vânătoare legală, vânătoarea prin utilizarea pe timp de noapte a autovehiculelor, transportul vânatului şi uz de armă letală fără drept, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea 407/2006 şi Legea 295/2004, iar pe V.M. îl cercetează pentru complicitate la săvârşirea acestor infracţiuni.

image
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite