Cum a fost sancţionat elevul care şi-a rupt în bătaie un coleg. Conflictul a pornit de la o fată VIDEO

0
0
Momentul în care liceanul îşi ia la bătaie colegul de clasă FOTO captură video
Momentul în care liceanul îşi ia la bătaie colegul de clasă FOTO captură video

Doi elevi de clasa a VIII-a de la un liceu din judeţul Brăila au fost protagoniştii unui incident violent produs chiar în sala de clasă. Unul dintre adolescenţi i-a administrat colegului său mai mulţi pumni în faţă şi în diferite zone ale corpului, în timp ce un alt licean filma bătaia cu telefonul mobil.

Conducerea Liceului ”Matei Basarab” din Măxineni, unde un elev de clasa a VIII-a a fost lovit de mai multe ori cu pumnii de un coleg de clasă, a luat primele măsuri împotriva bătăuşului. Acestuia îi va fi scăzută nota la purtare pe semestrul I şi va fi consiliat psihologic, iar Biroul de Siguranţă Şcolară a fost anunţat despre acest caz.

Reamintim că un elev a fost bătut de un coleg chiar în sala de clasă, de faţă cu ceilalţi elevi, la liceul din comuna brăileană Măxineni. Incidentul a fost filmat chiar de unul dintre elevi, iar filmarea a fost postată pe reţelele de socializare, stârnind zeci de comentarii.

Pe imagini se vede cum ceilalţi colegi de clasă asistă impasibili la bătaia administrată de adolescent colegului său, iar colegul de bancă al băiatului agresat se uită permanent în telefon, chiar şi când are loc agresiunea.

Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi au stabilit că incidentul dintre cei doi elevi a avut loc pe 10 decembrie, într-o pauză. 

Un elev de 14 ani, din comuna Măxineni, l-a lovit de mai multe ori cu pumnul pe un coleg de 15 ani, din satul Latinu. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs altercaţia.

”În urma apariţiei în spaţiul public al unor imagini video în care un elev ar fi lovit de un alt coleg, la şcoala din localitatea Măxineni, precizăm faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate, totodată, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Cearta dintre cei doi colegi de clasă a pornit de la o fată de clasa a VII-a pe care amândoi o plac. Este posibil ca poliţiştii să adauge pe lista de acuzaţii şi „ameninţarea“. Tatăl băiatului bătut este cel care a postat pe Facebook filmarea cu agresiunea asupra fiului său şi le-ar fi spus poliţiştilor că ar fi primit-o de la o persoană necunoscută, care i-a adresat şi ameninţări.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bătaie în trafic la Cluj-Napoca în urma unui accident. Şofer luat la pumni şi trântit pe jos | VIDEO

Bătaie între agenţii de pază şi doi bucureşteni la un mall din Cluj. Au refuzat să prezinte certificatele verzi VIDEO

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite