Bunicuță tâlhărită cu sălbăticie de alimente în plină stradă. Agresorul este un adolescent

0
0

Un tânăr a fost arestat preventiv de Judecătoria Făurei pentru tâlhărie calificată. Băiatul este acuzat că a sustras un bun din căruțul de cumpărături al unei bătrâne, pe care a aruncat-o la pământ.

Adolescentul a fost arestat preventiv FOTO arhivă Adevărul
Adolescentul a fost arestat preventiv FOTO arhivă Adevărul

Un adolescent a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a aruncat la pământ o femeie de 89 de ani ca să îi poată fura un bun dintr-un căruț de cumpărături, iar apoi a urmărit-o pe stradă și a încercat să îi sustragă și căruțul.

„La data de 7.11.2022, în jurul orei 11,10, acţionând prin violenţă asupra persoanei vătămate, în vârstă de 89 ani, pe care a doborât-o la pământ, inculpatul i-a sustras un bun dintr-un căruţ de cumpărături în timp ce se deplasa pe trotuarul din dreptul Restaurantului ,,KM 45” de pe str. Brăilei din oraşul Ianca, judeţul Brăila, iar ulterior a urmărit-o pe o distanţă de circa 100 metri şi a încercat să-i sustragă căruţul respective”, a stabilit procurorul de caz.

Bătrâna a suferit mai multe traumatisme, pentru a căror vindecare au fost necesare 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Pe 9 noiembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea tânărului sub acuzația de tâlhărie. Cererea a fost admisă, iar băiatul a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Înjunghiat în piept pentru un telefon și 30 de lei

O altă tâlhărie în plină stradă a avut loc la Arad. Agresiunea a avut loc pe 17 septembrie, în jurul prânzului, pe strada Constantin Brâncuși din oraș.

„Din cercetări a reieșit că trei bărbați l-ar fi lovit și ulterior înțepat cu un obiect înțepător, după care i-ar fi sustras bani (n.red. - 30 de lei) și un telefon mobil. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind constituită echipa operativă. La scurt timp au fost identificați trei bărbați, cu vârste între 28 si 41 de ani, din județele Sălaj și Arad, aceștia fiind conduși la audieri”, a transmis IPJ Arad.

Potrivit unor surse judiciare, victima locuia într-o casă aflată în stare de degradare, fără uși și fără ferestre, cunoscându-se cu agresorii. În urma agresiunii, a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie și tentativă de omor, iar autorii faptei au fost arestați preventiv pentru 30 de z

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite