Brăila: A dat sărăcia în terase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cauza vremii nefavorabile terasele duc lipsă acută de clienţi
Din cauza vremii nefavorabile terasele duc lipsă acută de clienţi

Vremea rea a adus numai pagube celor care credeau că vor face o afacere bună anul acesta cu terasele de pe faleză. Dacă la jumătatea lunii trecute, când amenajau terasele, patronii îşi frecau mâinile bucuroşi de câştigul ce aveau să-l obţină, acum deja se gândesc că au aruncat pe Apa Sâmbetei.

Faleza Dunării, locul ales cu predilecţie de brăileni pentru petrecerea unor clipe de distracţie în perioada estivală, este favoritul întreprinzătorilor de sezon.

Aceasta şi deoarece este cea mai centrală zonă verde a municipiului, fiind situată, cum se zice, chiar în buricul târgului.

Autorităţile care ştiu la rândul lor că zona este foarte atractivă au închiriat întreprinzătorilor amatori să dezvolte mici afaceri sezoniere parcele cu suprafaţa de aproximativ 50 mp, la tariful de 1 leu/mp/lună.
Imediat, cei care au intrat în posesia unor astfel de parcele, oamnii au adus toate cele necesare afacerii. Din păcate, treaba bună a mers doar câteva zile, când temperaturile au urcat şi la 34 de grade.

Cât vremea a ţinut cu oamenii, seara de la orele 19.00-20.00, terasele deveneau pentru două, trei ore neîncăpătoare. Odată însă cu stricarea vremii atmosfera de vacanţă a luat sfârşit.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite