Aproape 200 de conducători auto amendaţi în perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou. 18 şoferi au rămas fără permise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Principalele abateri ale şoferilor sunt viteza excesivă, şofatul în stare de ebrietate şi fără permis, dar şi neacordarea de prioritate pietonilor.

Zeci de conducători auto care au circulat pe drumurile publice din Brăila în ultima săptămână s-au ales cu permisele suspendate şi certificatele de înmatriculare reţinute, după ce oamenii legii au constatat că aceştia au apăsat pedala de acceleraţie mai mult decât prevedea legea, au condus fără permis sau băuţi, ori au ignorat semnele de circulaţie sau nu au acordat prioritate de trecere  pietonilor.

”În perioada 27 decembrie 2018 – 02 ianuarie 2019, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În urma verificărilor, au fost constatate 191 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 18 permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 6 certificate de înmatriculare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite