A băut până şi-a pierdut minţile. Poliţiştii l-au internat la Psihiatrie, după ce i-a ameninţat cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 37 de ani este cercetat pentru ultraj şi distrugere, în contextul în care s-a îmbătat şi alături de patru amici, băuţi şi ei, a trezit un întreg cartier din Brăila în miezul nopţii, iar la vederea poliţiştilor, a devenit violent.

Pe 25 august, în jurul orei 23.30, în urma unor sesizări telefonice cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii s-au deplasat în zona unui peco de pe bulevardul Dorobanţilor din Brăila. La faţa locului au fost identificaţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 48 de ani, din Brăila, care tulburau liniştea locuitorilor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aceştia nu s-au supus măsurilor de ordine, fiind necesară intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi a jandarmilor. Toţi patru au fost conduşi ulterior la sediul Poliţiei municipiului Brăila.

”Doi dintre bărbaţi, cu vârste de 37 şi 48 de ani, au devenit agresivi fizic şi verbal, fiind imobilizaţi şi încătuşaţi. De asemenea, brăileanul de 37 de ani le-a adresat ameninţări cu moartea organelor de poliţie, iar pe holul unităţii a lovit cu piciorul uşa unei camere, provocând distrugeri prin spargerea acesteia”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Fiind un pericol atât pentru sine, cât şi pentru alte persoane, bărbatul a fost internat la spitalul de psihiatrie. Toti cei patru brăileni au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 2.000 şi 4.500 de lei, în conformitate cu prevederile legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Pe numele bărbatului de 37 de ani a fost deschis un dosar penal pentru ultraj şi distrugere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite