53 de permise şi certificate de înmatriculare reţinute de poliţişti. Viteza excesivă şi şofatul sub influenţa alcoolului sunt în topul ilegalităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

În urma verificărilor din teren, poliţiştii rutieri au constatat peste 590 de abateri de la legislaţia rutieră, reţinând zeci de permise şi certificate de înmatriculare.

Cele mai comune încălcări ale legislaţiei rutiere de către şoferi sunt conducerea autovehiculului cu viteză excesivă şi sub influenţa alcoolului, dar şi şofatul fără permis de conducere.

”În perioada 3–9 septembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila

În urma verificărilor, au fost constatate 599 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 46 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras şapte certificate de înmatriculare.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite