49 de permise şi certificate de înmatriculare reţinute de poliţişti. Peste 500 de şoferi au fost amendaţi pentru diverse abateri rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri brăileni au aplicat sute de amenzi în cursul săptămânii trecute, reţinând şi zeci de permise auto, principalele încălcări ale legislaţiei rutiere fiind viteza excesivă, conducerea fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi nerespectarea semnificaţiei indicatoarelor rutiere.

În urma activităţilor din teren, au fost constatate peste 500 de abateri de la legislaţia rutieră, au fost reţinute 49 de permise şi certificate de înmatriculare.

”În perioada 29 mai-3 iunie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În urma verificărilor, au fost constatate 505 abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 45 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras patru certificate de înmatriculare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite