23 de permise şi certificate de înmatriculare reţinute pentru abateri de la legislaţia rutieră. 290 de şoferi au fost amendaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

În urma verificărilor din teren, poliţişti brăileni au constatat peste 290 de abateri de la legislaţia rutieră, reţinând zeci de permise şi certificate de înmatriculare.

În ciuda amenzilor usturătoare şi a zecilor de permise de certificate de înmatriculare şi permise de conducere suspendate săptămânal, şoferii nu dau semne că ar avea intenţia de a conduce preventiv sau că vor să îşi repare maşinile care pun în pericol siguranţa rutieră.

”În perioada 10–16 septembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

În urma verificărilor, au fost constatate 299 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute18 permise de conducere auto în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras cinci certificate de înmatriculare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite