Zăpadă de jumătate de metru pe drumul naţional 29: Zeci de maşini sunt blocate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

25 de maşini sunt blocate în dreptul localităţii Unţeni. Utilajele de deszăpezire nu fac faţă. Zăpada depăşeşte jumătate de metru

UPDATE, ORA 9,15 Încă o porţiune din DN 29 este blocată în dreptul localităţii Mănăstireni. Zăpada depăşeşte 40 de cm. Şi aici sunt maşini blocate. Probleme sunt şi pe DN 29 D între localităţile Silişcani şi Truşeşti. Aici se circulă pe un singur fir. 

UPDATE, ora 9.00: O porţiune din DN 29 D este blocată în dreptul localităţii Stăuceni. 15 maşini sunt prinse între nămeţi. Utilajele de deszăpezire acţionează. Prefectul judeţului crede că drumul va fi deblocat în 45 de minute. 

UPDATE, ora 8.30 Prefectul judeţului a anunţat că va solicita Direcţiei de Drumuri Judeţene să intervină pe DN29 pentru a ajuta la deblocarea sectoarelor de drum. LIpsa utilajelor de intervenţie a Direcţiei Naţionale de Drumuri este considerată o mare problemă. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să evite acest drum în următoarele ore. 

UPDATE ora 8.15. Maşinile sunt blocate de mai bine de o oră. Doar două utilaje patrulează pe DN 29 şi nu fac faţă zăpezii care depăşeşte jumătate de metru în dreptul localităţii Unţeni dar şi la kilometrul 72 în dreptul releului Săveni. În zonă va mai fi trimis un utilaj. Direcţia de Drumuri Naţionale are doar 17 utilaje pentru toate sectoarele. Două sunt defecte, 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite