Vacanţă prelungită de Paşte doar pentru botoşăneni. Aceştia vor avea liber şi de Zilele Oraşului

0
0

În fiecare an pe 23 aprilie, Botoşaniul îşi sărbătoreşte protectorul pe Sfântul Gheorghe. Cu ocazia hramului, Primăria organizează şi Zilele Oraşului. Sunt chemaţi şi în acest an artişti, se încing grătarele şi pentru prima dată botoşănenii vor beneficia şi de o zi liberă pentru a se distra la petrecerea dată de Primărie în centrul oraşului.

Mini-vacanţa de Paşte a botoşănenilor va fi prelungită cu încă o zi. Primăria a decis ca odată cu sărbătorirea Sfântului patron al municipiului, toţi locuitorii vor beneficia de încă o zi liberă. Primarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc ar fi vorbit cu Mihaela Huncă, şefa Inspectoratului Şcolar pentru a da liber şi elevilor. 

Încă de acum 600 de ani Botoşaniul îl sărbătoreşte pe Sfântul Gheorghe ca protector al oraşului. Şi în acest an hramul va fi ţinut la biserica Sfântul Gheorghe, ctitoria Elenei Rareş. 

Pe lângă sărbătorea religioasă, Primăria organizează  ” Zilele Oraşului” în municipiul Botoşani pe pietonalul Unirii. Vor fi aduse şi în acest an tarabe unde vor sfârâi grătarele, dozatoare cu bere şi artişti. Programul artistic a fost deja pus la punct. 

Pe scena amplasată în apropierea Muzeului Judeţean de Istorie vor urca Paula Seling şi Ovi, Sofia Vicoveanca, Radu Ile, Bere Gratis,Marcel Pavel, Irina Loghin şi Haiducii. Totodată sunt invitaţi şi Romică Ţociu alături de Cornel Palade. 

citiţi şi:

Vedete de top la Zilele oraşului Slatina

Măsuri drastice pentru siguranţa gălăţenilor, pe toată durata Zilelor Oraşului

Mai multe - Botoşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite