Sute de botoşăneni, muşcaţi de câini, au ajuns pe mâna medicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie a ajuns cu mana sfartecata de caini la UPU Botosani FOTO btonline
O femeie a ajuns cu mana sfartecata de caini la UPU Botosani FOTO btonline

În doar o oră, trei botoşăneni au ajuns la Unitatea de Primiri a Urgenţelor Botoşani după ce au fost muşcaţi de cânii fără stăpâni.

Din ce în ce mai mulţi botoşăneni ajung la Spital cu muşcături de câini. În doar 60 de minute, numai puţin de trei botoşăneni au avut nevoie de îngrijiri medicale  din cauza leziunilor provocate de aceştia. 

O femeie a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, după ce a fost muşcată de braţ de un câine. 

Mergeam la serviciu, eram pe stradă şi el a început să mă miroase pe la poşetă şi eu m-am dat

aşa şi i-am spus pleacă, dar m-a prins mai întâi de o mână, după aia de cealaltă, piciorul, mi-a sfărâmat mâna, a spus femeia care a ajuns la Spital cu mâna sfârtecată de câinii maidanezi. 

Medicii de la Unitatea de Primiri a Urgenţelor spun că în ultima perioadă din ce în ce mai mulţi botoşăneni au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost muşcaţi de câini fără stăpân. 

De la începutul acestui an numai puţin de 450 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza câinilor. 

Reprezentanţii municipalităţii susţin că problema câinilor fără stăpân va fi rezolvată până la finele lunii septembrie, atunci când maidanezii vor fi strânşi  de pe străzile municipiului. 

Iubitorii de animale care nu agreează idea eutanasierii câinilor sunt extrem de revoltaţi. Mai ales din cauza asociaţiilor de Protecţie a Animalelor. 

“Eu nu fac parte din nicio astfel de Asociaţie. Sunt doar un om care urăşte moartea şi de aceea nu vreau că aceste animale să fie ucise.  Sunt doar nişte animale ce nu gândesc.  Nu ştiu câtă grijă pot avea membrii unor astfel de asociaţii de protecţie a animalelor de ei. Din păcate, am realizat că greu pot să îi îngijească”, a mai spus o botoşăneancă. 

Pe străzile din municipiul Botoşani sunt în libertate cel puţin 2000 de câini fără stăpân. 

Cititi si:

CAMPANIE Bucureştiul nu crede în lacrimi! Cum a trecut primarul Sorin Oprescu de la „Bucureşteni dragi, SE POATE!” la „Iertaţi-ne pe toţi!”

FOTO „Marşul tăcerii“ în memoria lui Ionuţ. Aproape 300 de părinţi şi copii au cerut demisia primarului Oprescu

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite