Momentele de groază prin care a trecut un copil de 14 ani. A fost sechestrat, ameninţat cu barda şi bătut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânnărul acuză că a fost bătut de doi consăteni FOTO realitateadebotosani.net
Tânnărul acuză că a fost bătut de doi consăteni FOTO realitateadebotosani.net

Un băiat de 14 ani din Botoşani a fost sechestrat de doi bărbaţi. Acesta a fost pur şi simplu luat pe sus în timp ce se plimba pe stradă. Cei doi l-au bătut şi l-au ameninţat cu o bărdiţă. Abia după patru ore adolescentul a reuşit să fugă. Tatăl său a chemat Poliţia.

Sâmbătă seară, un copil de 14 ani din satul Dângeni, judeţul Botoşani a trecut prin clipe de coşmar. În timp ce se plimba cu două fete prin comună a fost efectiv luat pe sus de doi săteni şi băgat într-o curte. Cei doi bărbaţi l-ar fi ameninţat cu o secure, l-ar fi bătut şi rupt în bucăţi tricoul.

Băiatul spune că a fost sechestrat patru ore în curtea sătenilor. Abia la 12.00 noaptea copilul a reuşit să scape. Le-ar fi spus agresorilor că vrea la toaletă. În acel moment a reuşit să sară gardul şi să fugă acasă.

Tatăl copilului spune că a anunţat imediat Poliţia, dar că abia dimineaţă un echipaj a venit să vadă despre ce este vorba. În orice caz adolescentul a fost dus la spital, la Botoşani. Poliţia efectuează cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat şi care este motivul conflictului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Femeie cu handicap grav, sechestrată şi umilită de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de ea

Minoră dintr-un centru de plasament, sechestrată în vederea exploatării. Urma să ajungă în Austria

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite