Fiu de poliţist condamnat pentru trafic de persoane. Acesta "dijmuia" de ani de zile o reţea de prostituate din Botoşani şi Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul sefului de post din Hlipiceni a fost judecat pentru trafic de persoane FOTO Adevarul
Fiul sefului de post din Hlipiceni a fost judecat pentru trafic de persoane FOTO Adevarul

Fiul şefului de post din localitatea botoşăneană Hlipiceni a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Acesta a fost găsit vinovat de trafic de persoane. Mai precis botoşăneanul conducea o reţea ce se ocupa cu plasarea şi dimuirea prostituatelor din Botoşani şi Suceava.

Lucian L. de 23 de ani din comuna Hlipiceni, judeţul Botoşani a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Suceava la trei ani de închisoare cu suspendare pentru organizarea unei reţele de trafic de persoane. 

Lucian L. s-ar fi folosit şi de influenţa pe care o avea în comună, fiind băiatul şefului de post. Specialitatea botoşăneanului se pare că erau minorele, pe care le racola din satele sărace. Fetele aveau nevoie de bani, iar fiul şefului de post le obliga să se prostitueze. 

Şi-a făcut şi o reţea prin care s-a extins atât în judeţul Botoşani şi Suceava. Pentru a controla afacerile din Suceava, Lucian L. s-a împrietenit cu Silviu A. din Câmpulung dar şi cu Florin U. 

După ce ar fi făcut bani pe spinarea minorelor, obligate să întreţină relaţii sexuale cu clienţii, Lucian L. s-a trezit filat de poliţişti. Mai precis, afacerile prospere ale fiului de poliţist au intrat în faliment, primăvara trecută. Atunci mascaţii DIICOT au desfăşurat razii în judeţele Botoşani şi Suceava. La o pensiune din localitatea suceveană Vama, au descoperit o tânără de 14 ani obligată să se prostitueze. S-a constatat că încă trei minore au împărţit aceeaşi soartă.  Lucian L. are un termen de încercare la pedeapsă de şase ani.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

„Locotenentul” lui Sile Cămătaru, Adrian Panduru, s-a predat la Poliţia Capitalei

Lucia Schwartz, supectă în dosarul de proxenetism în care este anchetat Sile Cămătaru, s-a sinucis

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite