Botoşani: Nu trece weekend fără beţivi la volan.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru şoferi băuţi s-au ales cu dosare penale.
Cei patru şoferi băuţi s-au ales cu dosare penale.

Patru conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au fost depistaţi în trafic, în ultimele două zile. Unul dintre aceştia a fost salvat de poliţişti din autoturismul ajuns în albia unui râu, după ce conducătorul auto a pierdut controlul volanului. 

Primul a fostdepistat ieri, în jurul orei 18.30, în localitatea Rediu. A. TITUS de 62 ani, din comuna Rădăuţi Prut conducea autoturismul marca Dacia deşi avea o concentraţie de  0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, la testul cu aparatul etilotest.

După numai trei ore, un alt conducător auto a fost depistat bâut la volan, în localitatea Dracşani, Concentraţia bărbatului de 36 de ani era de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu puţin înainte de miezul noptţii, poliţiştii din comuna Todireni aflaţi în serviciul de patrulare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe DJ 282, din localitate, a avut loc un accident de circulaţie. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit un tânăr de 23 de ani ce a plonjat cu maşina în râul Sitna.Testat cu aparatul etilotest, tânărul avea o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimul şofer băut descoperit de poliţişti se plimba astăzi dimineaţă, în jurul orelor 6.00, pe strada Sucevei. În vârstă de 53 de ani, bărbatul din Suceava conducea o autoutilitară deşi rezultatul testării cu etilotestul a arătat o concentraţie alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor patru conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite