Anchetă internă la IPJ Botoşani după ce un tânăr s-a înjunghiat chiar în sediul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sefii IPJ Botoşani au declanşat o anchetă internă după ce un tânăr s-a înjunghiat la audieri FOTO bt.politiaromana.ro
Sefii IPJ Botoşani au declanşat o anchetă internă după ce un tânăr s-a înjunghiat la audieri FOTO bt.politiaromana.ro

Un tânăr de 30 de ani s-a înjunghiat chiar în sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Botoşani. În urma incidentului s-a demarat o anchetă internă.

Incident grav în sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani. Un tânăr s-a înjunghiat după ce a fost adus la audieri. Incidentul a avut loc vineri. Bărbatul de 30 de ani a fost reţinut şi adus pentru audieri de poliţiştii botoşăneni, fiind bănuit că a făcut o tâlhărie cu o zi în urmă. Bărbatul nu ar fi fost însă percheziţionat de către oamenii legii la intrarea în sediul Poliţiei. 

În timp ce erau întocmite anumite documente, bărbatul bănuit de tâlhărie a scos un briceag din buzunar şi s-a tăiat în zona pieptului. A fost imobilizat de poliţişti şi a fost chemată imediat ambulanţa. În momentul de faţă, tânărul se află în afara oricărui pericol, fiind însă internat pe secţia de psihiatrie. În urma acestui incident, conducerea IPJ Botoşani a ordonat o anchetă internă pentru a se stabili cum a reuşit tânărul să intre în secţia de Poliţie cu o armă albă.

Vă recomandăm să citiţi şi :

A înjunghiat o persoană, la întâmplare, pe stradă. Pedeapsa primită pentru tentativa de omor

Gelozia i-a luat minţile. Un băiat de 18 ani şi-a urmărit fosta iubită, o copilă de 15 ani, şi a înjunghiat-o în plină stradă

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite