Secretarul general al PDL Ioan Oltean a votat departe de ochii presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Oltean
Ioan Oltean

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a votat, duminică, la secţia 28 din Bistriţa, el mergând singur la scrutin, cu o jumătate de oră mai devreme faţă de ora la care îl aşteptau jurnaliştii.

Potrivit reprezentanţilor Secţiei nr. 28 din Bistriţa, Ioan Oltean a mers la vot singur, la ora 11.30, şi a plecat imediat după aceea, potrivit Mediafax. "Nu era însoţit de nimeni. A votat şi a plecat în grabă", a declarat un reprezentant al secţiei de votare.

Potrivit şefului Departamentului de Imagine şi Comunicare al PDL Bistriţa-Năsăud Gabriela Montoiu, Ioan Oltean nu a făcut cunoscut nici măcar reprezentanţilor acestei formaţiuni ora la care îşi va exercita dreptul la vot.

"Ne-a spus încă de aseară (sâmbătă seara - n.r.) că nu ştie când va vota şi nici cu cine. Fireşte, a glumit în ce priveşte opţiunea. Din păcate nu ne-a comunicat ora la care votează", a spus Gabriela Montoiu.

Mai mulţi jurnalişti au vehiculat, duminică, ora 12.00 ca fiind cea la care Ioan Oltean îşi va exercita dreptul la vot, aşa încât aceştia l-au aşteptat la acea oră în faţa Grădiniţei nr. 9. Presa a încercat să-l contacteze telefonic pe Ioan Oltean, dar acesta nu a răspuns. La sediul PDL Bistriţnu erau, duminică, decât cei de la secretariat, care au spus că Ioan Oltean a plecat în judeţ, fără să indice destinaţia.

În judeţul Bistriţa-Năsăud, sunt aşteptate la urne 262.592 de persoane, care îşi port exercita dreptul la vot în 312 secţii de votare. În municipiul Bistriţa există 56 de secţii de votare.

Rezultate alegeri locale

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite