Majoretele care au făcut senzaţie la Românii au Talent, la Campionatul European de Cheerleading din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoretele de la Cheers, care au făcut senzaţie la Românii au Talent anul acesta, vor participa weekendul acesta la Campionatul European de Cheerleading din Viena. Grupul format din 12 puştoaice vor concura cu alte peste 20 de formaţii din Europa.

România va fi reprezentată anul acesta la Campionatul European de Cheerleading care are loc în Viena de un grup de majorete din Bistriţa-Năsăud. Este vorba despre majoretele de la Cheers, care au şi făcut senzaţie la Românii au Talent anul acesta. 

Trupa este coordonată de Roxana Lăpuşte, care ani buni a fost cea mai tânără antrenoare de cheerleading din ţară. Tot ea le-a pregătit pe puştoaice şi pentru Românii au Talent. Pentru a se asigura că aduc la Bistriţa măcar o medalie de la Viena, fetele s-au antrenat ore bune zilnic. 

Este pentru prima dată când Roxana Lăpuşte participă cu junioarele la un concurs atât de important. Grupul este format din 12 fete. Bistriţencele vor concura cu peste 20 de formaţii din întreaga Europa. Competiţia va avea loc weekendul acesta. 

Vă mai recomandăm:

Majoretele din Bistriţa care au făcut senzaţie la „Românii au talent”, târâte într-un scandal cu identităţi false, şantaj şi înşelăciune

La doar 18 ani, Roxana Lăpuşte, cea mai tânără coregrafă din ţară, şi-a calificat echipa de majorete la Campionatul European

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite