Leoni caută mână de lucru printre studenţii bistriţeni care învaţă la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leoni a fost prezentă la târgul de locuri de muncă
Leoni a fost prezentă la târgul de locuri de muncă

Peste două sute de locuri de muncă în diverse domenii sunt oferite, miercuri, în cadrul unui târg de job-uri organizat pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca de către Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM).

Ionuţ Sâmpetrean, PR manager în cadrul CDM, a declarat, miercuri, că la târgul de job-uri participă 20 de firme atât din judeţul Cluj, cât şi din alte judeţe ale Transilvaniei sau firme multinaţionale.

"Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM) organizează, miercuri, pe stadionul Cluj Arena un târg de job-uri la care participă 20 de firme care oferă peste 200 de locuri de muncă în diverse domenii. Sunt atât firme din judeţul Cluj, cât şi din judeţele Sălaj şi Bistriţa, dar şi firme multinaţionale. Sunt oferite şomerilor şi celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă posturi de ingineri, specialişti IT sau din domeniul bancar, lucrători în construcţii", a spus Sâmpetrean.

Potrivit acestuia, printre companiile participante la târgul locurilor de muncă se numără Banca Transilvania, Eureko, Fujikura Automotive, Genpact, Leoni Bistriţa, Sykes, Tenaris, Groupama, Renault România, Contact Center, Doralex, BalkanSmart şi NSpyre.

Reprezentantul firmei Leoni Bistriţa, prezent la târgul de joburi de pe Cluj Arena, a spus că lumea nu prea se înghesuie să depună CV-uri. Însă, firma cu punct de lucru în Bistriţa caută să angajeze tineri bistriţeni care studiază la Cluj şi vor să se întoarcă acasă după ce îşi termină şcoala.

Târgul locurilor de muncă este organizat prin intermediul unui proiect cu finanţare europeană de către Centrul de Dezvoltare Managerială care are o experienţă de peste 18 ani în Cluj-Napoca livrarea de programe de training şi consultanţă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite