Hoţul care a evadat luni seara de sub nasul poliţiştilor clujeni a spart mai multe autoturisme din Beclean la început de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braduţ Lăcătuş a dat mai multe spargeri în trei oraşe în primele zile ale anului FOTO: dejeanul.ro
Braduţ Lăcătuş a dat mai multe spargeri în trei oraşe în primele zile ale anului FOTO: dejeanul.ro

Un clujean de 22 de ani din localitatea Maia a pus pe jar poliţia din Cluj-Napoca luni seara. Acesta a evadat chiar de sub ochii poliţistului care-l transporta în arestul IPJ Cluj. Tânărul fusese reţinut după ce a spart mai multe autoturisme în Dej, Gherla şi Beclean.

Lăcătuş Brăduţ a fost reţinut luni seara de poliţiştii din Dej, fiind suspectat că este unul dintre autorii spargerilor de autoturisme din Dej, Gherla şi Beclean. Doi poliţişti îl transportau pe tânărul de 22 de ani din Dej în arestul IPJ Cluj. Poliţiştii au oprit pentru câteva minute în faţa unei secţii de poliţie din Cluj pentru a lăsa nişte documente, tânărul rămânând în maşina de poliţie cu unul dintre agenţi.

Acesta nu stat pe gânduri, a profitat de neatenţia agentului şi în doar câteva secunde s-a făcut nevăzut. Ore bune l-au căutat poliţiştii clujeni, găsindu-l aproape de miezul nopţii în Piaţa Abator din Cluj-Napoca.

Lăcătuş Brăduţ este suspectat că în prima şi a doua zi din an a distrus mai multe autoturisme din Beclean, inclusiv câteva taximetre. Tânărul a reuşit să fure atunci doar un aparat GPS, restul autoturismelor care au fost sparte neavând bunuri de valoare.

Vă mai recomandăm:

Maraton de spargeri în ajun de Bobotează. Cinci tineri au spart 10 case de vacanţă din Anieş

UPDATE Pădurarii şi hoţii de lemn, luaţi la puricat de mascaţi marţi dimineaţă. Instrumente de marcat, bani şi blănuri de haine sălbatice, confiscate

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite