Horia Brenciu, Viţa de Vie, Xonia, Vunk, printre artiştii care vor cânta la Zilele Bistriţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele Bistriţei se vor desfăşura anul acesta în perioada 21-23 august şi vin cu noutăţi. Municipalitatea a schimbat denumirea în Târgul Mare de Vară al Bistriţei şi a luat în calcul şi Pădurea Schullerwald ca loc de desfăşurare a evenimentelor.

Municipalitatea pregăteşte schimbări pentru ediţia din acest an a Zilelor Bistriţei, care se vor desfăşura în perioada 21-23 august. Începând din acest an, Zilele Bistriţei se vor desfăşura sub denumirea de Târgul Mare de Vară, reluându-se astfel o mai veche tradiţie, ce datează din anul 1352, când regele Ludovic de Anjou a acordat oraşului dreptul de a ţine un târg care se întindea pe două săptămâni.

Aceasta nu este singura noutate pregătită de către autorităţile locale. În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate miercuri, primarul Ovidiu Creţu a făcut cunoscut faptul că începând din acest an se va lua în calcul şi Pădurea Schullerwald ca locaţie pentru Zilele Bistriţei.

Astfel, Pietonalul Liviu Rebreanu va găzdui concertele pop-dance, pe scenă urmând să urce anul acesta Ada şi Horia Brenciu, dar şi cele clasice, publicul urmând să fie animat şi de sopranele Daniela Vlădescu, Bianca Ionescu şi Amelia Antoniu. De asemenea, pe scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu vor urca Mike Zetter, Genţiana şi Alexi, Xonia sau Alina Irimie. Tot scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu va găzdui şi concursul Miss Bistriţa.
 
Heidenfeld va găzdui concertele de  muzică populară, pe scenă urmând să urce: Ovidiu Homorodean, Cristian Pomohaci sau Maria Golban.

Începând de anul acesta Pădurea Schullerwald va găzdui mai multe activităţi dedicate tinerilor. De asemenea, pe scena din Pădurea Schullerwald se vor desfăşura mai multe concerte rock. Invitaţii surpriză sunt Viţa de Vie, Vunk şi Prefix 990.



Vă mai recomandăm:

Mega concertul ce urma să fie susţinut de un artist internaţional este istorie. Autorităţile au ajuns la concluzia că e prea scump

FOTO În premieră la Bistriţa muzica a fost dusă la un alt nivel de un grup de americani şi de zeci de clopoţei

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite