FOTO Un cadavru carbonizat a fost găsit într-o maşină pe un câmp din comuna Ciceu Mihăieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina incendiată a fost observată în această dimineaţă de un trecător
Maşina incendiată a fost observată în această dimineaţă de un trecător

În această dimineaţă, poliţiştii au găsit pe un câmp aflat între localităţile Ciceu Mihăieşti şi Corabia, un cadavru carbonizat într-un autoturism ars în proporţie de 100%. Până la această oră poliţiştii nu au reuşit să identifice victima.

Un cadavru carbonizat, aflat într-o maşină incendiată şi distrusă în proporţie de 100%, a fost găsit în această dimineaţă pe un câmp de pe raza comunei Ciceu Mihăieşti.

Maşina incendiată a fost văzută în această dimineaţă de un trecător, care a şi alertat poliţia. Până la această oră se ştie doar că este vorba despre un bărbat, potrivit reprezentanţilor IPJ neidentificându-se până la această oră victima.

Nici proprietarul autoturismului nu a fost identificat, numere de înmatriculare ale maşinii fiind distruse de flăcări. De asemenea, la 40-50 de metri de autoturism a fost identificată o canistră de benzină, iar lângă scaunul şoferului un cuţit. Până la această oră nu se ştie dacă este vorba despre o sinucidere sau o crimă.



Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Copil de 14 ani, înjunghiat mortal pe stradă, în Bistriţa. Autorul ar fi un minor de aceeaşi vârstă

S-a finalizat ancheta în cazul pastorului bistriţean Adrian Blaga. Acesta şi-ar fi omorât copilul cu o macetă după care s-a sinucis


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite