Cel mai longeviv director al Operei din Viena îşi lansează povestea vieţii la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Timişoreanul care a condus timp de 19 ani Opera din Viena vine sâmbăta aceasta la Bistriţa, pentru a-şi lansa cartea „Spuse, trăite, dorite. Amintiri”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00, la Sinagogă.


Legendarul Ioan Holender, de profesie inginer, bariton, regizor sau antrenor de tenis, cunoscut  în special pentru mâna de fier cu care a condus aproape 20 de ani Opera din Viena va veni weekend-ul acesta la Bistriţa.

Acesta îşi lansează cea de-a doua carte scrisă în limba română, „Spuse, trăite, dorite. Amintiri”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 19:00, la Sinagoga Bistriţa.

Volumul, care a fost lansat anul trecut la Timişoara, povesteşte viaţa lui Ioan Holender, de la job-urile la regia de tramvaie, în iluminat public sau cariera de antrenor de tenis sau desenator tehnic până la funcţia de director al Staatsoper Viena, pe care a ocupat-o timp de 19 ani.


Vă mai recomandăm:

Ioan Holender: „Austriecii nu sunt mari iubitori de români. Pentru ei tot mâncători de lebede suntem”

FOTO Cultura săsească, preamărită astăzi la Bistriţa. Printre atracţii se numără o ladă a Bisericii Evanghelice din 1562 sau un costum popular din 1924

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite