Bătrână spulberată pe o trecere de pietoni, în Bistriţa Năsăud VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Tragedia s-a petrecut sâmbătă dimineaţă în satul Unirea, din judeţul Bistriţa Năsăud, după ce o camionetă a spulberat un femeie în vârstă de 83 de ani, care traversa strada regulamentar. Impactul, surprins de o cameră de supraveghere, i-a fost fatal femeii.

Camera de supraveghere a surprins cum bătrâna se angajează în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni. În momentul în care trece de jumătatea drumului, o camionetă o loveşte în plin, impactul fiindu-i fatal.

Ajunşi la faţa locului, medicii de pe ambulanţă au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au putut să o readucă la viaţă, fiind nevoiţi să declare decesul.

Şoferul autoutilitarei, un tânăr de 20 de ani din Blăjenii de Sus, a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele său.

„Astăzi, poliţiştii Biroului rutier din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au intervenit la un accident de circulaţie semnalat în Unirea. O autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani din Blăjenii de Sus a surprins şi accidentat o femeie de 83 de ani din Unirea care se deplasa în calitate de pieton. În urma impactului, din păcate a survenit decesul femeii. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier", a transmis Paul Rodilă, din cadrul Inspectoratului de poliţie judeţean Bistriţa Năsăud.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite