Antrenor de box, băgat în spital de doi frați după un conflict cu o femeie. Agresorii au fost arestați

0
Publicat:

Doi fraţi acuzaţi că au agresat un antrenor de box în vârstă de 30 de ani din municipiul Bistriţa, după ce acesta din urmă ar fi avut un conflict cu concubina, au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit Agerpres.

Echipaj de poliție. FOTO arhivă Facebook Poliția Română
Echipaj de poliție. FOTO arhivă Facebook Poliția Română

Decizia a fost luată sâmbătă de Judecătoria Bistriţa, în baza propunerii făcute de procurori, potrivit informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată. Unul dintre fraţi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi vătămare corporală, iar celălalt pentru lovire şi alte violenţe.

Scandalul încheiat cu rănirea gravă a antrenorului

Incidentul în care au fost implicaţi cei doi fraţi şi antrenorul de box s-a petrecut în data de 20 octombrie. Boxerul avusese un conflict cu concubina sa, cu care are un bebeluş.

Femeia ar fi solicitat ajutorul celor doi fraţi, care s-au deplasat la adresa la care locuia acesta. Situaţia a degenerat într-o altercaţie sfârşită pe scara blocului prin rănirea gravă, în special în zona capului, a sportivului.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa face cercetări într-un un dosar penal vizând infracţiunile de vătămare corporală, lovire sau alte violenţe şi violenţă în familie.

Familia și prietenii spun că ar fi vorba de tentativă de omor

Agresorii au fost reţinuţi încă de vineri seara, pentru 24 de ore, în urma unor percheziţii domiciliare făcute de poliţişti în municipiul Bistriţa şi în comuna Şintereag, iar sâmbătă a fost decisă arestarea lor preventivă, decizia Judecătoriei Bistriţa putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Familia antrenorului de box şi prietenii acestuia susţin că dosarul ar trebui tratat ca o tentativă de omor şi că ar trebui să se ia măsuri inclusiv faţă de concubina sportivului (audiată între timp), pe care o acuză că ar fi premeditat agresiunea.

Protest

Apropiaţii sportivului au organizat, în ultima săptămână, o rugăciune comună în faţa spitalului, întâlniri-protest în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa şi grupuri de discuţie în mediul online, ocazii în care au cerut „să se facă dreptate" în acest caz, apreciind că varianta prezentată anchetatorilor de concubină şi de cei doi suspecţi reţinuţi nu este cea reală.

De altfel, protestatarii au anunţat, pe o reţea de socializare, că se vor aduna şi sâmbătă seara, începând cu ora 18,30, în faţa Palatului de Justiţie din municipiul Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite